Het kan gebeuren dat uw Smartphone, Tablet, iMac, Macbook of laptop waterschade oploopt. Een ongeluk is is natuurlijk snel gebeurd. U wordt overvallen door een regenbui tijdens een wandel- of fietstocht en u heeft geen waterdichte jas. Soms kan het voorkomen dat er sprake is van een ongelukje en belandt uw mobiel apparaat in de wasmachine of in het toilet.

Waterschade behandeling

Indien uw mobiel apparaat waterschade ondervindt betekend dit niet gelijk het einde van uw mobiel apparaat. Laat uw toestel zo snel mogelijk repareren. Indien uw mobiel apparaat te lang vochtschade ondervindt, gaan de interne onderdelen corroderen en maaks de kans op herstel kleiner. Indien u uw mobiel apparaat naar Smartphonerepairs brengt is uw mobiel apparaat in 80 % van de gevallen nog te redden.
Smartphonerepairs zorgt voor een vakkundige en professionele waterschade behandeling

Mijn mobiel apparaat heeft waterschade, wat nu?
Indien er toch waterschade ontstaat aan uw toestel is het van belang dat uw deze zo snel mogelijk naar Smartphonerepairs brengt. In de tussentijd kunt u verschillende dingen doen om te voorkomen dat uw interne geheugen en onderdelen verder corroderen.

– Zet uw mobiel apparaat absoluut niet aan, wanneer u uw natte mobiel apparaat aanzet krijgt u direct kortsluiting en dan is de kans van reparatie zeer minimaal.
– Verwijder ook zo snel mogelijk uw accu, dit voorkomt kortsluiting.
– Leg uw apparaat niet in de rijst, zoals op internet vaak wordt geadviseerd. Dit maakt de kans op corrosie alleen maar groter.
– Droog deppen mag, maar droog föhnen of het op de verwarming leggen is een minder goed idee.
– Ga zo snel mogelijk naar Smartphonerepairs voor de grootste kans van herstel.

Waterschade behandeling door een ervaren team

Helaas zijn niet alle mobiele apparaten die waterschade hebben te repareren. Dankzij onze specialistische waterschade behandelingen Bij Smartphonerepairs kunnen wij 80% van de waterschade gevallen repareren. Hoe duur de reparatie gaat worden, valt van te voren niet te voorspellen. Standaard rekenen wij €29,00 voor het droogmaken en het geven van een waterschade behandeling en het onderzoeken van uw mobiel apparaat. Indien er overige kosten zijn om uw apparaat weer optimaal te laten functioneren overleggen wij deze eerst met u. De kosten die gemaakt worden zijn voor het vervangen van niet meer goed functionerende onderdelen. Wees verstandig en ga niet zelf knutselen, maar breng deze zo snel mogelijk naar Smartphonerepairs.


iphone reparatie gent. Laagste prijs in Gent voor reparaties smartwatch en smartphone met kwalitatieve schermen. reparatie iPhone XR, iPhone 8XS, iPhone XS MAX, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iWatch, Apple Watch, Samsung S8, iPad, Sony, LG, One+, Motorola…

“TEST AANKOOP blinde analyse: Conclusie: bij duurdere toestellen is herstellen voordeliger dan een nieuw toestel kopen. Hersteldienst Glas & Frame “ iphone reparatie gent”  is bij de beste geteste schermhersteldiensten in Vaanderen met goede kwaliteit van het scherm, prijs, montage en korte wachttijd. ALGEMENE SCORE 84%”
(TEST AANKOOP)